Apua makuihin

Löydät alta vastauksia SodaStream-makusiirappien käyttöä koskeviin kysymyksiisi

ALOITA LUKEMALLA OHJEET

 • Päätät itse, kuinka paljon siirappia haluat lisätä. Yleensä makusiirappia kuluu korkillinen täyttä SodaStream-pulloa kohden, mutta voit säätää makua mielesi mukaan. Kannattaa ensin kokeilla puolikkaalla korkillisella ja lisätä tarvittaessa siirappia oman maun mukaan.
 • Maun lisääminen kuplaveteen on hyvin helppoa. Lisää ensin hiilihappoa pullossa olevaan kylmään veteen. Pidä sitten pulloa 45 asteen kulmassa ja lisää suosikkimakuasi. Laita pulloon korkki ja käännä pulloa varovaisesti 1–2 kertaa. Sitten voitkin nauttia itse tehdyn virvoitusjuoman mausta.
 • SodaStream Fruit Drops antaa kuplavedellesi kevyen ja juuri sopivan herkullisen maun. Tee kuplavettä tavalliseen tapaan ja lisää sitten muutama pisara Fruit Drops -makuvesitiivistettä. Kierrä korkki paikoilleen ja käännä pulloa rauhallisesti 1–2 kertaa. Maista vettä ja lisää Fruit Drops -tiivistettä tarvittaessa mielesi mukaan.
 • Et! Älä tee niin, sillä se vahingoittaa SodaStream-laitettasi ja saa takuun raukeamaan. Se on myös vaarallista, sillä laite voi räjähtää. Maun lisääminen ennen hiilihappoa aiheuttaa myös veden kuohumisen yli. Lisää hiilihappo aina ensin veteen ja valitsemasi maku vasta sen jälkeen.

AINESOSAT

 • Jotkut makusiirappimme ovat gluteenittomia. Lue ainesosalista pullon takaosasta varmistaaksesi, ettei se sisällä gluteenia.
 • Kyllä, olemme ylpeitä voidessamme tarjota vegaanisen vaihtoehdon. Fruit Drops -makuvesitiivisteemme ovat täysin luonnollisia, makeutusaineettomia ja 100 % vegaanisia.
 • Osaan on lisätty ja osaan ei. Lue aina ainesosalista pullon takaosasta ennen makusiirapin ostamista, niin näet, sisältääkö se makeutusaineita vai onko se luontaisesti makeutettu.
 • Esittelemme toisinaan uusia makuja. Jos haluat tietää ajankohdan ensimmäisten joukossa, suosittelemme uutiskirjeen tilaamista. Teet sen helposti kotisivuillamme. Uusia makuja odotellessasi voit myös aina luoda omia sekoituksiasi eri SodaStream-mauista tai kokeilla lisätä niihin tuoreita hedelmiä. Eikö kuulostakin kiinnostavalta?
 • Käytämme erilaisia makeutusaineita, kuten stevioliglykosideja, sukraloosia ja asesulfaami K:ta. Nämä makeutusaineet ovat paikallisten ja alueellisten viranomaisten hyväksymiä, ja ne ovat olleet käytössä jo vuosia. Jos ruokavaliosi on rajoitettu diabeteksen takia tai muusta syystä, suosittelemme, että luet pakkausselosteet huolellisesti ja noudatat lääkärin suosituksia. Huomaa, että kaikki vaihtoehdot, joissa ei ole tekstiä “sokeriton/Sugar Free”, saattavat sisältää sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, stevioliglykosideja tai hedelmäsokeria.

MUITA KYSYMYKSIÄ

 • Ennen avaamista niitä on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen niitä säilytetään jääkaapissa. Saat lisätietoja pullon takaosasta.
 • Viimeinen käyttöpäivä on aina merkitty SodaStream-makusiirappipullon korkkiin tai pohjaan.
 • Kyllä, useimmissa. Jos makusiirappi on ollut kauan paikoillaan, suosittelemme, että ravistat sitä kevyesti ennen sen lisäämistä kuplaveteen.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä alla

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook