Apua pulloihin

Löydät alta vastauksia SodaStream-pullojen käyttöä koskeviin kysymyksiisi

ALOITA LUKEMALLA OHJEET

  • SodaStream-pullo on suunniteltu kestämään korkeaa painetta, jolle se on alttiina hiilihappoa lisättäessä. Muovi on elävä materiaali, joka kovettuu ajan myötä. Kun muovista tulee liian kovaa, se ei enää pysty laajenemaan hiilihappoa lisättäessä. Siksi SodaStream-pullollasi on viimeinen käyttöpäivä. Sitä ei saa käyttää SodaStream-laitteessa tämän päivämäärän jälkeen turvallisuussyistä. Ellei SodaStream-pulloon ole selkeästi merkitty, että se kestää konepesun, PULLOA EI SAA PESTÄ ASTIANPESUKONEESSA EIKÄ SITÄ SAA ALTISTAA YLI 50 °C:N (120 °F) LÄMPÖTILALLE. Jos haluat konepesun kestävän pullon, suosittelemme, että hankit SodaStream DWS-pullon.
  • Pullojamme ei saa käyttää SodaStream-laitteessa viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Pullomme on suunniteltu kestämään korkeaa painetta, jolle se on alttiina hiilihappoa lisättäessä. Muovi on elävä materiaali, joka kovettuu ajan myötä. Kun muovista tulee liian kovaa, se ei enää pysty laajenemaan hiilihappoa lisättäessä. Pulloja ei saa käyttää SodaStream-laitteessa niihin merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen turvallisuussyistä. Voit kuitenkin käyttää pulloa tavanomaiseen säilyttämiseen viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
  • Jos SodaStream-pullosi ei ole käytössä, säilytä sitä kuivassa ja pimeässä paikassa, jonka lämpötila on 1–40 °C. Pulloa ei saa laittaa pakastimeen vedellä täytettynä eikä tyhjänä, jos käytät sitä SodaStream-laitteessa.
  • Kyllä, kaikki pullot ovat 100 % BPA-vapaita. Emme käytä myöskään ftalaatteja tai PCB:tä.
  • Ehdottomasti! Voit käyttää pulloa SodaStream-laitteessa viimeiseen käyttöpäivään asti. Sen jälkeen voit käyttää pulloa tavanomaiseen säilyttämiseen tai toimittaa sen muovin kierrätykseen.
  • Tästä taulukosta löydät SodaStream-laitteesi, sekä siihen sopivat juomapullot.
  • Ei hätää. Voit ostaa uuden korkin useimmilta jälleenmyyjiltämme. Valitse ”Etsi jälleenmyyjä” ja käytä sivun yläosan interaktiivista karttaa löytääksesi lähin jälleenmyyjäsi.
  • Kyllä, useimmissa. Huomaa kuitenkin, ettei se sovi Crystal- ja Penguin-koneisiin. Huomaa myös, että Spirit One Touch- ja Power-laitteissa hiilihappoa ei saa lisätä suurinta määrää (kolmea pisaraa) 0,5 litran pulloon.
  • Voit puhdistaa SodaStream-pullot lämpimällä (enintään 50 °C) vedellä ja miedolla pesuaineella. Ota myös huomioon, että suoraan hanasta laskettu lämmin vesi voi usein olla yli 50-asteista. Anna pullojen kuivua ilmavassa paikassa. Pulloja ei voi pestä astianpesukoneessa, sillä ne altistuvat muovin koostumusta muuttaville lämpötiloille, mikä johtaa siihen, etteivät ne enää kestä painetta hiilihapotuksen aikana. Voit myös valita SodaStream DWS-pullon (Dish washer safe), jonka voi pestä astianpesukoneessa.
  • Turvallisuussyistä voit käyttää vain laitteeseesi sopivia alkuperäisiä SodaStream-pulloja. Muiden kuin alkuperäisten SodaStream-pullojen tai -hiilidioksidipullojen aiheuttamat tai niiden käyttöön liittyvät vahingot eivät kuulu takuun piiriin. SodaStream ei ole vastuussa muiden yritysten valmistamien tuotteiden aiheuttamista vahingoista.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä alla

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook