Etsi SodaStream-tuotteitasi koskevia tietoja

Valitse kysymyksesi aihe alta

SodaStream-laite

Löydät täältä SodaStream-laitteen käyttöä koskevia vastauksia

Lue lisää

Pullot

Löydät täältä SodaStream-juomapullojen käyttöä koskevia vastauksia

Lue lisää

Mausteet

Saat täältä vastauksia SodaStream-juomatiivisteitä koskeviin kysymyksiin

Lue lisää

Hiilidioksidisylinterit

Saat täältä vastauksia SodaStream-hiilidioksidisylintereitä koskeviin kysymyksiin

Lue lisää

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme koonneet alle yleisimpiä kysymyksiä.

  • SodaStream-pullo on suunniteltu kestämään korkeaa painetta, jolle se on alttiina hiilihappoa lisättäessä. Muovi on elävä materiaali, joka kovettuu ajan myötä. Kun muovista tulee liian kovaa, se ei enää pysty laajenemaan hiilihappoa lisättäessä. Siksi SodaStream-pullollasi on viimeinen käyttöpäivä. Sitä ei saa käyttää SodaStream-laitteessa tämän päivämäärän jälkeen turvallisuussyistä. Ellei SodaStream-pulloon ole selkeästi merkitty, että se kestää konepesun, PULLOA EI SAA PESTÄ ASTIANPESUKONEESSA EIKÄ SITÄ SAA ALTISTAA YLI 50 °C:n (120 °F) LÄMPÖTILALLE. Jos haluat konepesun kestävän pullon, suosittelemme, että hankit SodaStream DWS-pullon.
  • Suosittelemme monesta syystä alkuperäisen SodaStream-hiilidioksidipullon käyttöä SodaStream-laitteessasi. Jokainen SodaStream-hiilidioksidipullo on läpäissyt kolminkertaisen laadunvalvonnan. Laadunvalvontaan kuuluu hygieeninen puhdistus ja pullon täyttö laadukkaalla hiilidioksidilla. Pulloon laitetaan lopuksi myös turvasinetti, joka takaa, että se on SodaStreamin täyttämä ja tarkistama. SodaStream-hiilidioksidipullot on suunniteltu erityisesti SodaStream-laitteeseen. Otathan siksi huomioon, että SodaStream-takuu ei kata muun kuin SodaStream-hiilidioksidipullon käytöstä aiheutuneita vahinkoja.
  • Kun käytät alkuperäistä SodaStream-hiilidioksidipulloa, voit olla varma, että se on aina sopiva ja toimii laitteessa ihanteellisesti.
  • Hiilidioksidipullon vaihtamistarpeen voi selvittää monella tavalla. 1. Kun painat laitteen hiilihappopainiketta, veteen ei muodostu kuplia. 2. Vaikka toistat painalluksen useita kertoja, veteen ei tule kuplia. 3. Kuulet pihinää yrittäessäsi lisätä juomaan hiilihappoa. Suosittelemme, että pidät aina varalla ylimääräistä hiilidioksidipulloa, jotta voit vaihtaa tyhjän pullon saman tien uuteen. Kun haluat vaihtaa tyhjän SodaStream-hiilidioksidipullon täyteen, löydät jälleenmyyjäverkostomme sivun ylälaidasta kohdasta “Etsi jälleenmyyjä”.
  • SodaStream-laitetta käyttäessäsi voit määrittää haluamasi hiilihappotason. Jos laitteesi ei ole sähkökäyttöinen, voit määrittää hiilihappotason painallusten määrällä ja pituudella. Tee aina lyhyitä 1–2 sekunnin painalluksia. Yksi painallus tuottaa matalan tason, ja kaksi keskitason. Neljä painallusta tuottaa maksimitason. Voit myös kokeilla eri vaihtoehtoja ja valita siten itsellesi sopivan tason.
  • Et! Hiilihappoa voidaan lisätä vain veteen. Muu käyttö voi vaurioittaa laitetta, puhumattakaan siitä, että saat aikaan todellisen sotkun. Ota myös huomioon, että takuu raukeaa, jos lisäät hiilihappoa SodaStream-laitteellasi muuhun kuin veteen.
  • Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska kulutus riippuu paljon sinulle mieluisasta hiilihappotasosta. Keskimäärin hiilidioksidipullo riittää 60 litraan kevyesti poreilevaa kuplavettä. Jos lisäät enemmän tai vähemmän kuplia, niin hiilidioksidia riittää lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä alla

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook