Privacy Policy

SODASTREAM - tietosuojaseloste

Seloste päivitetty viimeksi: 24.5.2018

  1. Sitoumuksemme yksityisyydensuojaan

Yksityisyytesi on meille SodaStreamilla ja sen sidosyhtiöillä (jäljempänä myös "me" ja/tai "SodaStream") hyvin tärkeää. Suojellaksemme paremmin yksityisyyttäsi, toimitamme käyttöösi tämän selosteen ("Tietosuojaseloste"), jossa selitetään tietosuojakäytännöistämme ja valinnoista, joita voit tehdä sen suhteen, miten tietojasi kerätään ja käytetään. Tehdäksemme tästä selosteesta helposti löydettävän, saatamme sen saataville kotisivuillemme ja tilanteissa, joissa henkilötietoja voidaan pyytää.   

    1. Kehotamme sinua lukemaan tämän Tietosuojaselosteen ja varmistamaan, että ymmärrät käytäntömme henkilötietojen suhteen ennen kuin käytät palveluitamme. Jos luet ja ymmärrät tämän Tietosuojaselosteen, mutta vastustat yhä käsittelyämme, sinun on välittömästi poistuttava verkkosivustoltamme ja vältettävä tai olla jatkamatta Palveluidemme käyttöä. Jos olet lukenut tämän Tietosuojaselosteen, mutta haluaisit lisäselvennystä asiaan, otathan meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@sodastream.com.
  1. Tärkeitä tietoja
    1. Tämän Tietosuojaselosteen tarkoituksena on tarjota sinulle selkeä selvitys siitä, mitä henkilötietoja keräämme, milloin, miksi ja miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi ja mitkä ovat lakisääteiset oikeutesi. Tämän Tietosuojaselosteen ei ole tarkoitus kumota kanssamme solmimasi sopimuksen ehtoja eikä mitään oikeuksia, joita sinulla voi soveltuvien tietosuojalakien nojalla olla.  
    2. Nuorten henkilöiden yksityisyyden suojeleminen on erityisen tärkeää. Tästä syystä emme koskaan kerää tai ylläpidä verkkosivustollamme tai sen ulkopuolella tietoja henkilöistä, joiden tiedämme olevan alle 13-vuotiaita, eikä mikään verkkosivustomme osa ole rakennettu siten, että se houkuttelisi alle 13-vuotiaita. Vanhempien ja huoltajien tulisi aina valvoa lastensa toimia. Jos meille selviää, että olemme keränneet tai vastaanottaneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta henkilöltä ilman vahvistusta vanhempien suostumuksesta, poistamme nämä tiedot. Jos uskot, että olemme saaneet tietoja alle 13-vuotiaalta henkilöltä tai meillä on tietoja tällaisesta henkilöstä, otathan meihin yhtyettä osoitteeseen privacy@sodastream.com.
    3. Ota huomioon, että verkkosivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joista emme ole vastuussa. Tarkastathan tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojaselosteet vieraillessasi näillä verkkosivustoilla. Tässä Tietosuojaselosteessa ei käsitellä kolmansien osapuolten tietosuojaan tai tietoihin liittyviä käytäntöjä.  
    4. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä ja muuta seurantateknologiaa keräämään automaattisesti tiettyjä tietoja koskien verkkosivuston vuorovaikutusta vierailijoiden kanssa. Henkilötietoja voi sisältyä osaan näistä tiedoista. Kerromme kohdassa 10 lisää niistä tiedoista, joita keräämme käyttämällä evästeitä ja seurantateknologiaa.  
  2. Mitä tietoja keräämme ja miten keräämme ne? 
    1. Henkilötietoja kerätään, kun annat niitä vapaaehtoisesti verkkosivustomme lomakkeen kautta tai jos rekisteröidyt verkkosivustoillemme tai verkkopalveluihimme tai muutoin käytät niitä. Verkkosivustomme kerää automaattisesti tiettyjä tietoja koskien sen vuorovaikutusta vierailijan kanssa. Nämä tiedot edistävät verkkosivustomme toimintaa, hallintaa ja suunnittelua. Tietoja, joita voidaan pitää henkilötietoina (kuten selaimesi tyyppi, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, domain nimi, verkkosivustolla vierailemiesi kertojen määrä, verkkopyynnön päivämäärä ja aika, pyytämiesi tietojen lataamiseen vaadittava aika, syntyneet virhekoodit sen aikana kun selaimesi on yhteydessä verkkosivustoomme, ja aika, jonka käytät verkkosivustollamme), saatetaan kerätä evästeiden ja muiden seurantateknologioiden kautta anonyymisti. Koottuja tietoja (kuten kuinka usein vierailijat kirjautuvat verkkosivustollemme) saatetaan myös kerätä. Kerromme kohdassa 10 lisää niistä tiedoista, joita keräämme evästeitä ja seurantateknologiaa käyttämällä.   
      1. Jos rekisteröidyt tai otat meihin yhteyttä yksityisenä henkilönä, keräämme nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitetietosi (yhdessä, "tunnistamistiedot"); tietoja kotitaloudestasi ("kotitalouden tiedot"), tietoja sinun ja muiden taloutesi jäsenien kulutustottumuksista ("kulutustiedot"), tietoja laitteesta, jota käytät päästäksesi verkkosivustollemme tai –palveluihimme ("laitetiedot"), maksu- ja luottokorttitietoja ("maksutiedot"), tietoja, joiden avulla SodaStream tilisi luodaan ja saat pääsyn sinne ("kirjautumistiedot"); tai 
      2. Jos rekisteröidyt tai otat meihin yhteyttä yrityksen puolesta, keräämme yrityksen tunnistamistiedot yrityksen edustajalta, tiedot yrityksen rakenteesta ja kulutuksesta, laitetiedot, maksutiedot ja kirjautumistiedot. 
    2. Jos otat meihin yhteyttä muilla keinoin kuin internetin välityksellä ostaaksesi tuotteitamme tai palveluitamme, tai käyttämällä yhtä tai useampaa verkon ulkopuolella tarjottavaa yhteydenottokeinoa, keräämme tunnistus- ja maksutietoja tarpeen mukaan tuotteiden ja palveluiden myymiseksi ja toimittamiseksi ja vastataksemme kyselyihisi tai valituksiisi ja tarvittaessa tilauksen käsittelemiseksi ja sen toteuttamiseksi sekä palveluidemme jatkuvaksi tarjoamiseksi. 
    3. Jos otat meihin yhteyttä sosiaalisen median kautta (esim. WaterBlog, Recipe Site, Facebook, Pinterest, Twitter) keräämme vapaaehtoisesti antamiasi kirjautumistietoja ja henkilötietoja, kuten mielipiteitä blogi- tai reseptimerkinnöissä tai viestejä, joita julkaiset sosiaalisen median sivuillesi. Jos lataat sisältöä, mukaan lukien henkilötietojasi, sosiaaliseen verkostoon ja merkitset siihen verkkosivustomme, julkaisuusi soveltuvat käyttämäsi sosiaalisen verkoston käyttöehdot ja tietosuojaseloste silloinkin, kun julkaiset käyttämässäsi sosiaalisessa verkostossa SodaStreamin viralliselle sivulle. Emme hallitse näitä käyttöehtoja tai tietosuojaselosteita, emmekä ole tarkistaneet niiden riittävyyttä. Sinun tulisi tämän vuoksi tarkistaa ne ennen henkilötietojen julkaisemista. 
    4. Jos haet urasivuillemme julkaistua avointa työpaikkaa lähettämällä yhteystietosi ja CV:n ("työnhakijan henkilötiedot") verkkosivustollamme olevan asiaankuuluvan hakemuksen kautta tai muiden tarjoamiemme keinojen kautta (esim. sosiaalisen median kautta), keräämme työnhakijan henkilötietoja käsitelläksemme hakemuksesi. 
  3. Miten käytämme henkilötietojasi? 
    1. Tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen

Keräämme henkilötietoja tarjotaksemme tuotteitamme ja/tai palveluitamme ja niiden toimintoja. Voimme käyttää kerättyjä tietoja vahvistaaksemme tilauksesi, käsitelläksemme maksusi (esimerkiksi kuukausittaisen maksun jatkuvan tilauksen tapauksessa) ja tarjotaksemme pyytämäsi tai tilaamasi tuotteet ja palvelut. Käytämme henkilötietojasi tarpeen mukaan myös tilauksesi käsittelemiseen ja täyttämiseen ja asiakaspalvelun tarjoamiseen. 

Käytämme näitä tietoja myös asiakashallinnan tarkoituksiin, ylläpitääksemme suhdetta kanssasi, ja loistavan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi. 

  1. Henkilöllisyytesi varmentamiseen

Voimme käyttää sinulta keräämiämme tietoja henkilöllisyytesi varmentamiseen. Voimme myös käyttää näitä tietoja perustaaksemme tai luodaksemme sinulle tilin, varmentaaksemme tai antaaksemme uuden salasanan, rekisteröidäksemme toimintaasi ja ottaaksemme ajoittain sinuun yhteyttä; 

  1. Sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten:
    1. tuotteidemme parantamiseen sovittaaksemme ne asiakkaidemme tarpeisiin ja saadaksemme näkemystä mahdollisia parannuksia koskien; 
    2. sinulle tarjoamiemme palveluiden parantamiseen ja selauskokemuksesi räätälöimiseen. Osa tiedoista (erityisesti evästeillä tai muilla seurantatyökaluilla kerätyt tiedot) auttavat meitä parantamaan verkkosivustoamme; ja 
    3. petollisten ja muiden sopimattomien toimien seuraamiseen ja sisällön loukkaamattomuuden tarkkailemiseen verkkosivustollamme.  
  2. Työhakemusten käsittelemiseen

Keräämme työnhakijan henkilötietoja yksinomaan SodaStreamin sisäisiin rekrytointitarkoituksiin mukaan lukien: työnhakijoiden tunnistamiseen, heidän hakemustensa arviointiin, palkkauksen suorittamiseen ja työsuhdetta koskeviin päätöksiin sekä työnhakijoihin yhteydenottamiseen puhelimitse tai kirjallisesti. 

  1. Kommunikointiin kanssasi

Käytämme henkilötietojasi vastataksemme kyselyihisi ja/tai valituksiisi tuotteistamme tai palveluistamme ja tarjotaksemme sinulle tärkeitä tietoja tilistäsi ja tuotteitasi esim. ilmoittaaksemme sinulle, että maksusi on hyväksytty tai tilauksesi on käsitelty. 

  1. Suoramarkkinoinnin suorittaminen: 

Voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien tilaukseesi liittyviä tietoja kuten sähköpostiosoitettasi, suoramarkkinointitarkoituksiin. Voimme esimerkiksi lähettää sinulle sähköposteja ilmoittaaksemme tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä uutisista ja päivityksistä. Tämä voi tapahtua sähköpostin, postin, tekstiviestin, puhelimen tai kohdistetun verkkomainonnan muodossa. Lain vaatiessa hankimme suostumuksesi ennen tällaisten markkinointitietojen lähettämistä.

    1. Suojellaksemme yksityisyyttäsi ja varmistaaksemme, että voit valvoa henkilötietojesi käyttöä, annamme sinulle aina mahdollisuuden kieltäytyä (ns. opt-out) suoramarkkinoinnista ottaessasi meihin yhteyttä tuotetta tai palvelua koskien tai kun vastaanotat sähköpostin, tekstiviestin tai muuta suoramarkkinointiviestintää.  
    2. Sinulla on oikeus milloin tahansa estää missä tahansa muodossa suoritettu suoramarkkinointi. Oikeutta voidaan käyttää seuraamalla jokaiseen yhteydenottoon sisältyvää peruuttamislinkkiä, muuttamalla SodaStream tilisi yksityisyysasetuksia tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@sodastream.com. Jos sinua ei jo ole pyydetty antamaan sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, pyydämme sinua antamaan ne ennen muutosten tekemistä estääksemme muita pääsemästä käsiksi henkilötietoihisi ja muuttamasta niitä.  
    3. Perustuen meillä sinusta oleviin tietoihin, teemme toimenpiteet rajoittaaksemme suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja suhteelliselle tasolle sekä lähettääksemme sinulle viestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua tai olevan sinulle merkityksellistä.
  1. Laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle: 
    1. Keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi vain tässä Tietosuojaselosteessa asetettuihin tarkoituksiin, kun olemme vakuuttuneita siitä, että: 
      1. henkilötietojesi käyttömme on välttämätöntä sopimuksen suorittamiseksi tai toimenpiteiden suorittamiseksi ennen sopimuksen solmimista kanssasi. Esimerkiksi voidaksemme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme, meidän on välttämätöntä käsitellä tiettyjä henkilötietoja, kuten osoitettasi, puhelinnumeroasi, tunnistamistietojasi ja maksutietojasi, tilisi luomiseen tai tilauksesi toteuttamiseen. Suoritamme tätä käsittelyä myös tunnistaaksemme asiakkaamme ja ylläpitääksemme suhdetta kanssasi loistavan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi; tai 
      2. henkilötietojesi käyttömme on välttämätöntä tukeaksemme meillä liiketoiminnassa olevaa oikeutettua etua tarjota tuotteita ja palveluita asiakkaillemme edellyttäen, että tämä suoritetaan aina tavalla, joka on oikeasuhtainen ja kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen. Pyrimme esimerkiksi aina parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme sovittaaksemme ne asiakkaidemme tarpeisiin. Tämän vuoksi käsittelemme henkilötietoja, kuten kulutustottumuksia, laitetietoja ja kotitalouden rakennetta ja haemme näkemystä mahdollisia parannuksia koskien; 
      3. henkilötietojesi käyttömme on välttämätöntä noudattaaksemme meillä olevaa asiaankuuluvaa lakisääteistä tai sääntelyllistä velvoitetta. Esimerkiksi ylläpitääksemme asianmukaisia liiketoiminnan rekistereitä, noudattaaksemme viranomaisten tekemiä lainmukaisia pyyntöjä ja noudattaaksemme soveltuvia lakeja ja säännöksiä tai siten kuin laissa muutoin vaaditan; tai   
      4. olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen kyseiseen tarkoitukseen (esim. kun annat meille suostumuksen markkinointiin tai käytät oikeuttasi liittyä lisäpalveluihin). 

Kun käsittelyn perusteena on suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja siten estää kyseinen käsittely milloin tahansa. 

  1. Miten suojaamme ja säilytämme henkilötietojasi
    1. Tietoturva
      1. Estääksemme luvattoman pääsyn, ylläpitääksemme tietojen paikkansapitävyyttä ja varmistaaksemme tietojen oikean käytön, käytämme asianmukaisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelyitä suojataksemme ja turvataksemme keräämämme tiedot. Osa tekemistämme toimenpiteistä ovat: salassapitovaatimusten asettaminen henkilöstöllemme ja palveluntarjoajillemme; henkilötietojen tuhoaminen tai lopullinen anonymisoiminen, kun niitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joihin ne kerättiin. Sodastream noudattaa soveltuvia lakeja, jos henkilötietojesi turvallisuutta, luottamuksellisuutta tai koskemattomuutta rikotaan ja kun koemme sen asianmukaiseksi tai kun soveltuva laki niin vaatii, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse, tekstiviestillä tai huomiota herättävällä julkaisulla verkkosivustollamme mahdollisimman tarkoituksenmukaisena aikana ja ilman aiheetonta viivytystä, siinä määrin kuin se on yhdenmukaista (i) lainvalvontaviranomaisen oikeutettujen tarpeiden kanssa, tai (ii) rikkomuksen laajuuden määrittämiseen välttämättömien toimenpiteiden ja tietojärjestelmän kohtuullisen eheyden palauttamisen kanssa. 
      2. Henkilötietojen turvallisuus riippuu kuitenkin osin kanssamme käytävään kommunikaatioon käytetystä laitteesta, kirjautumistietojen suojaamiseen käyttämistäsi turvatoimenpiteistä ja internetyhteyden palveluntarjoajasi tarjoamasta turvasta. Suoritamme liiketoiminnallisesti kohtuulliset toimenpiteet, jotta tietojen kerääminen ja turvallisuus olisi yhdenmukaista tämän Tietosuojaselosteen ja kaikkien soveltuvien lakien ja säännösten kanssa.  Kun sinulla on SodaStream käyttäjänimi, käyttäjätunnus tai salasana, vastuullasi on pitää nämä tiedot luottamuksellisina. Pyydämme sinua olemaan jakamatta käyttäjänimeäsi, käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kenenkään kanssa.  
    2. Tietojen säilyttäminen
      1. Voimme säilyttää tietojasi niin kauan, kun se on välttämätöntä tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseksi ja tämän ajan jälkeen lain sallimassa laajuudessa ja lakisääteiseen velvoitteeseemme (esim. koskien laskujen säilyttämistä) tai oikeutettuun etuumme (esim. tietojen säilyttäminen mahdollisiin riitoihin tai valituksiin vastaamiseksi tai mahdollisia tilauksen uudelleenaktivointeja varten) perustuen. 
      2. Lisäksi ylläpidämme tietojen säilyttämiskäytäntöä, jota sovellamme hallussamme oleviin tietoihin. Kun tietojasi ei enää tarvita varmistamme, että ne poistetaan tai anonymisoidaan turvallisesti. 
      3. Huomiothan, että SodaStream voi säilyttää sille annettuja työnhakijoiden henkilötietoja vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun haettu paikka on täytetty tai suljettu. Näin tehdään, jotta voimme harkita työnhakijoita muihin paikkoihin ja mahdollisuuksiin SodaStreamilla; jotta voisimme käyttää heidän tietojaan suosituksena heidän jättämiinsä hakemuksiin tulevaisuudessa; ja jos työnhakija palkataan, työsuhteen ja liiketoiminnan tarkoituksiin, jotka liittyvät hänen työhönsä SodaStreamilla. Jos olet aikaisemmin antanut työnhakijan henkilötietoja SodaStreamille ja haluat nyt päästä niihin käsiksi, päivittää niitä tai saada ne poistetuksi SodaStreamin järjestelmistä, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@sodastream.com.
  2. Voimme jakaa henkilötietojasi

SodaStream voi jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa (tai muuten sallia heille pääsyn henkilötietoihin) vain seuraavilla tavoilla ja tapauksissa: 

    1. muille SodaStream –ryhmään kuuluville yhtiöille tässä Tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin.
    2. kolmansien osapuolten kanssa, joilla asiaankuuluva SodaStream yhteisö teettää alihankintana kaikki tai osan käsittelystään. Tämän siirron tarkoituksena on auttaa liiketoiminnan hallitsemisessa ja palveluiden toimittamisessa. Voimme esimerkiksi siirtää henkilötietojasi palveluntarjoajalle siinä laajuudessa, kun se on välttämätöntä tilauksen loppuun saattamiseksi tai tuotteesi toimittamiseksi. Muut tapaukset voivat sisältää siirtoja e-markkinointipalvelun tarjoajille, hosting-palvelun tarjoajille ja muille asiaankuuluville tahoille. Ota huomioon, ettemme ikinä myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle. Nämä kolmannet osapuolet ovat hyväksyneet salassapitorajoitukset ja käyttävät heidän kanssaan jakamiamme tai puolestamme keräämiään henkilötietoja yksinomaan tarjotakseen meille sopimuksen mukaisen palvelun. 
    3. kun paikalliset tietosuojalait sallivat, SodaStream voi, ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta, luovuttaa henkilötietojasi tai muutoin sallia muiden saada pääsyn henkilötietoihisi lakisääteisen pyynnön, kuten haasteen, oikeusprosessin, etsintäluvan tai tuomioistuimen määräyksen, mukaisesti tai soveltuvia lakeja noudattaen, jos vilpittömässä mielessä uskomme, että laki edellyttää meitä tekemään niin.  Voimme myös sallia pääsyn näihin tietoihin erityisissä hätätapauksissa, joissa fyysinen turvallisuus on uhattuna, jos se on perusteltua. 
    4. voimme luovuttaa henkilötietoja tai muita tietoja, jotka olemme hankkineet sinulta tai sinusta, kolmansille osapuolille sulautumisen, yrityskaupan, konkurssin tai koko omaisuutemme tai sen olennaisen osan myynnin yhteydessä siinä laajuudessa, kun se on prosessin kannalta välttämätöntä. 
  1. Henkilötietojen siirtäminen maailmanlaajuisesti 
    1. Henkilötietojasi voidaan siirtää ja säilyttää asuinmaasi ulkopuolella maissa, joihin kohdistuu erilaiset tietosuojastandardit. Erityisesti asuessasi EU:ssa, sinun tulee olla tietoinen siitä, että henkilötietojasi voidaan jakaa ja siirtää SodaStream –ryhmän muille yhtiöille ja ulkopuolisille palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella. Toteutamme asianmukaiset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojen siirrot tehdään soveltuvan lain mukaisesti ja huolellisesti tietosuojaa koskevien oikeuksiesi ja etujesi suojelemiseksi ja siirrot rajoitetaan maihin, joiden on tunnustettu tarjoavan riittävän lakisääteisen suojan tason tai joiden osalta olemme vakuuttuneita siitä, että vaihtoehtoisia järjestelyitä käytetään tietosuojaa koskevien oikeuksiesi suojelemiseksi. Tässä tarkoituksessa: 
      1. varmistamme, että siirrot SodaStreamin ja sen muiden yhtiöiden välillä katetaan sopimuksella, johon SodaStreamin konsernin jäsenet ovat liittyneet (intra-konsernisopimus) ja joka sopimusperusteisesti velvoittaa jokaisen jäsenen varmistamaan, että henkilötiedot saavat riittävän ja yhdenmukaisen suojantason huolimatta siitä, mihin ne konsernin sisällä siirretään;
      2. kun siirrämme henkilötietojasi SodaStreamin ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille, jotka auttavat tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamisessa, hankimme heiltä sopimussitoumuksen henkilötietojesi suojelemiseksi. Jotkut näistä sitoumustavoista ovat yleisesti tunnistettuja sertifiointijärjestelmiä, kuten EU-US Privacy Shield –järjestelmä EU:sta Yhdysvaltoihin siirrettävien henkilötietojen suojelemiseksi; tai 
      3. kun saamme tietopyyntöjä lainvalvontaviranomaisilta tai sääntelyviranomaisilta, vahvistamme huolellisesti nämä pyynnöt ennen kuin henkilötietoja luovutetaan. 

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisää tietoja käyttämistämme suojatoimista (mukaan lukien kopio asiaankuuluvista sopimussitoumuksista) varmistaaksesi henkilötietojesi riittävän suojan, kun niitä siirretään yllä mainitun mukaisesti. 

  1. Evästeiden ja muiden seurantateknologioiden käyttö 

SodaStream käyttää tiettyjä valvonta- ja seurantateknologioita (kuten evästeitä, verkkojäljitteitä, pikseleitä, tageja ja merkintöjä (”scripts”)). Näitä teknologioita käytetään, jotta voimme jatkuvasti ylläpitää, tarjota ja parantaa palveluitamme ja jotta voimme tarjota asiakkaillemme paremman kokemuksen. Näiden teknologioiden avulla voimme esimerkiksi ylläpitää ja seurata asiakkaidemme mieltymyksiä ja todennettuja istuntoja (”authenticated sessions”), turvata palveluitamme paremmin, tunnistaa teknisiä ongelmia, käyttäjätrendejä ja kampanjoiden tehokkuutta sekä valvoa ja parantaa palveluidemme kokonaissuoritusta.  

Huomioithan, että kolmannen osapuolen palveluilla, jotka asettavat evästeitä tai hyödyntävät muita seurantateknologioita palveluidemme kautta, voi olla omat käytäntönsä koskien sitä, miten he keräävät ja säilyttävät tietoja. Tietosuojaselosteemme ei kata tällaisia käytäntöjä ja emme hallitse niitä millään tavalla. 

  1. Evästeet
    1. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä, verkkojäljitteitä ja vastaavia teknologioita ("Evästeet") seuraamaan selaimesi meille antamia tietoja, kun käytät verkkosivustoamme.  Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoja, jotka ladataan ja voidaan säilyttää laitteillasi, jotka mahdollistavat internetin käytön esim. tietokoneellasi, älypuhelimellasi tai tabletillasi – kuin muisti verkkosivustolle. Käytämme useita erilaisia evästeitä. 
  2. Käytämme verkkosivustollamme seuraavia evästeitä: 

 

  1. välttämättömät evästeet (”necessary cookies”)

Välttämättömät evästeet ovat välttämättömiä ja auttavat sinua selaamaan verkkosivustoamme. Tämä auttaa tukemaan turvallisuutta ja perustoimintoja ja ovat välttämättömiä tämän verkkosivuston asianmukaiselle toiminnalle, joten jos estät nämä evästeet, emme voi taata käyttöäsi tai turvallisuuttasi vierailusi aikana. 

  1. toiminnalliset evästeet (”functionality cookies”)

Toiminnallisia evästeitä käytetään, jotta voimme tarjota sinulle parhaan käyttökokemuksen. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi räätälöimään sisältöä yhdenmukaisesti sijaintisi kanssa. Niiden avulla verkkosivustomme muistaa tehdyt valinnat (kuten evästeiden käytön laittaminen pois päältä tai minkä sijainnin olet aikaisemmin valinnut) tarjotakseen räätälöidympiä toimintoja. 

  1. suoritusta mittaavat evästeet (”performance cookies”)

Suoritusta mittaavat evästeet auttavat meitä ymmärtämään verkkosivustomme käyttäjien käyttäytymisestä. Tämän avulla voimme jatkuvasti parantaa verkkosivustoamme tarjotaksemme sinulle parhaita tietoja projektimme tavoitteiden tukena. Näitä evästeitä käytetään myös apuna sen ymmärtämisessä, miten tehokas verkkosivustomme on. Evästeet kertovat meille esimerkiksi, mille sivuille vierailijamme useimmiten menevät ja saavatko he virheviestejä verkkosivustoilta. 

    1. Kaikkia Evästeitä hallinnoivat kolmannet osapuolet ja voit katsoa kolmansien osapuolten omat verkkosivuston tietosuojaselosteet saadaksesi lisää tietoja. Käytämme erityisesti Google Analyticsia, joka antaa meidän arvioida, miten sinä ja muut verkon käyttäjät käytätte verkkosivustoamme. Nämä tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme jatkuvasti parantaa verkkosivustomme toiminnallisuutta. Evästeitä voidaan säilyttää 30 minuutista kahteen vuoteen. Näiden evästeiden luomat tiedot verkkosivustomme käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään Google Inc:lle ja säilytetään sen toimesta palvelimilla Yhdysvalloissa. 
  1. Hallitse evästeasetuksiasi: 

Kun olet antanut meille suostumuksesi evästeiden käyttämiselle, tallennamme evästeen tietokoneellesi tai laitteellesi, jotta se muistettaisiin seuraavalla kerralla. Internetselaimet antavat sinun muuttaa evästeasetuksiasi, esimerkiksi estämällä tietyn tyyppiset evästeet tai tiedostot. Voit siten estää evästeet aktivoimalla selaimessasi asetuksen, joka sallii sinun torjua kaikkien tai joidenkin evästeiden tallentamisen. Jos kuitenkin käytät selainasetuksiasi estääksesi kaikki evästeet, et välttämättä pääse verkkosivustollemme tai sen osiin siitä syystä, että osaevästeistä voi olla toiminnallisia evästeitä. Saadaksesi lisää tietoja evästeiden poistamisesta tai estämisestä, ole ystävällinen ja vieraile sivulla: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/. 

  1. Oikeutesi henkilötietoihisi liittyen
    1. Ottaen huomioon kappaleen 11.2., tietyt poikkeukset ja joissain tapauksissa riippuen käsittelytoimesta, johon olemme ryhtyneet, sinulla on seuraavat tässä kappaleessa listatut oikeudet: 
      1. oikeus pyytää meitä antamaan sinulle kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta ja sinulla on oikeus saada tieto; (a) henkilötietojesi lähteestä; (b) käsittelyn tarkoituksesta, laillisesta perusteesta ja tavasta; (c) rekisterinpitäjän identiteetistä; ja (d) yhteisöistä ja yhteisöjen ryhmistä, joille henkilötietojasi voidaan siirtää; 
      2. oikeus pyytää, että keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn kokonaan tai osittain ohjeidesi mukaan minkä tahansa tarkoituksen vuoksi, lukuun ottamatta tapauksia, jolloin käsittely on laillista ilman suostumusta; 
      3. oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, kun (a) henkilötietojen paikkansapitävyys kiistetään; (b) käsittely on laitonta, mutta vastustat henkilötietojen poistamista; (c) emme enää tarvitse henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joihin ne kerättiin, mutta niitä vaaditaan oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi ja puolustamiseksi;  
      4. oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista rajoitetuissa olosuhteissa, kun henkilötietojasi ei enää tarvita suhteessa tarkoitukseen (tarkoituksiin), johon ne kerättiin tai niitä käsiteltiin;  
      5. oikeus vastustaa käsittelyä, jonka olemme oikeuttaneet oikeutetun etumme perusteella; 
      6. oikeus pyytää, ettemme siirrä henkilötietojasi riippumattomille kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin; 
      7. oikeus pyytää, että muutamme tapaa, jolla otamme sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksissa; 
      8. oikeus pyytää, että korjaamme virheet henkilötiedoissasi;  
      9. oikeus pyytää, että päivitämme henkilötietojasi vaadittavalla tavalla. Ota huomioon, että voit myös itse korjata, päivittää tai poistaa tiettyjä osia henkilötiedoistasi tai deaktivoida SodaStream tilisi kokonaan tiliasetustesi kautta; 
      10. oikeus saada kopio suojatoimista, joiden nojalla henkilötietojasi siirretään EU:n ulkopuolelle; ja 
      11. oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaa valvovalle valvontaviranomaiselle. 
    2. Ennen kuin luovutamme pyydetyt henkilötiedot sinulle, voimme pyytää sinulta lisätietoja vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja turvallisuustarkoituksia varten. Varaamme oikeuden lain salliessa veloittaa maksun, jos esimerkiksi pyyntö on ilmeisen perusteeton tai suhteeton. 
  2. Muutokset tähän Tietosuojaselosteeseen 

Voimme päivittää ja muuttaa tätä tietosuojaselostetta ajoittain pitääksemme sen ajan tasalla lakisääteisten vaatimusten kanssa ja sen kanssa, miten hoidamme liiketoimintaamme. Tarkistathan nämä sivut säännöllisesti nähdäksesi tämän Tietosuojaselosteen viimeisimmän version. 

  1. Yhteystiedot
    1. Jos sinulla on kysymyksiä tästä Tietosuojaselosteesta tai haluat käyttää kappaleessa 11 kuvailtuja oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä: 

sähköpostiosoite: privacy@sodastream.com 

Pyrimme selvittämään kaikki henkilötietojesi käyttöön liittyvät valitukset tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. 

  1. EU:n jäsenvaltioiden asukkaille: sinulla on myös oikeus milloin tahansa tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle. Kannustamme sinua kuitenkin ensin ottamaan yhteyttä meihin.