Miksi SodaStream?

Juomia helposti ja nopeasti

Juomia helposti ja nopeasti

Pohdi hetki kaikkia niitä kertoja kun olet raahannut kaupasta kuplavettä ja limsoja kotiin. Saatuasi pullot keittiöösi tajuat että joudut viemään ne tyhjinä takaisin kauppaan kierrätettäväksi vain muutaman päivän kuluttua. Kaikki tämä on nyt loppu!  SodaStreamin avulla saat hanavedestä raikasta kuplavettä.  Lisää laitteella kuplat veteen ja mausta vettä halutessasi.  Olisiko sinunkin aika lopettaa veden kantaminen kaupasta?

 

 

Edullista kuplavettäEdullista kuplavettä

SodaStreamin avulla voit valmistaa kuplavetesi itse, jolloin se maksaa keskimäärin vain 0,19 euroa litra.
SodaStream on siis hyödyllinen paitsi terveydellesi ja ympäristölle niin myös lompakollesikin.

 

 

 

  

 

Terveellisempi sinäTerveellisempi sinä

Tiedät varmasti että vesi tekee sinulle hyvää. Mutta tiesitkö että SodaStreamin omistajat juovat kolme lasillista enemmän vettä päivässä kuin muut?* Uskomme terveellisiin elämäntapoihin, mutta kaikkein eniten uskomme siihen että terveellisen elämän pitäisi olla hauskaa ja luonnollista. Helppo ja yksinkertainen vinkki terveellisempään elämään on juoda enemmän vettä! SodaStreamin avulla tämä onnistuu helposti.
* Markkinatutkimusyhtiö Tolunan tekemä US Water study 2014. 3 680 yli 18 vuotiasta henkilöä vastasi sähköiseen kyselyyn marraskuussa 2014.   

 

Ympäristöystävällisempi vaihtoehtoYmpäristöystävällisempi vaihtoehto

SodaStream haluaa auttaa tekemään maapallosta puhtaamman ja paremman. Vuonna 2016 Sodastreamin tuotteiden käyttäjät säästävät ympäristöä miljoonien tölkkien ja muovipullojen valmistukselta ja käsittelyltä. Samalla vältytään kuplavesien ja limsojen kuljetukselta panimoilta myymälöihin ja myymälöistä kotiin. Muistathan että puhtain vesi  tulee kotisi hanasta. 

 

 

 

fun

Hauskempia juomia

Voit muuttaa yhdellä napinpainalluksella hanaveden ihanan raikkaaksi kuplavedeksi! Saat itse päättää kuinka paljon kuplia veteesi haluat, ja vain mielikuvituksesi on rajana erilaisten juomen valmistuksessa. Voit nauttia kuplavettä tai valmistaa juomatiivisteistämme raikkaita virvoitusjuomia. Herkullisia ja terveellisiä juomia voi myös valmistaa lisäämällä kuplaveteen tuoreita yrttejä, hedelmiä tai marjoja.

 Tietoa SodaStreamista

SodaStream on maailman suurin kotikäyttöisten hiilihapotuslaitteiden valmistaja ja myyjä. Tuotteitamme myydään 45 maassa  600 000 myymälässä.

SodaStream on maailman juoduin kuplavesi!*  Miljoonat kotitaloudet valmistavat SodaStreamilla joka vuosi yli 700 miljoonaa litraa kuplavettä, mikä on selvästi enemmän kuin seuraavaksi eniten juotu Singha, jota juodaan 558 miljoonaa litraa..pullotettuna!

SodaStream tarjoaa yksinkertaisen, helpon, hauskan ja ympäristöystävällisemmän tavan nauttia kuplavettä ja muita virvoitusjuomia kotonasi itsetehtynä hanavedestä.

*Tutkimuksen toteutti vuonna 2014 Canadean (Maailman johtava virvoitusjuoma-alan markkinatutkimusyritys)