Näin käytät SodaStream-tuotteita

Täältä löydät ohjeita SodaStream-tuotteiden käyttöön. Valitse kysymyksesi aihe alta.

Laitteet

Täältä saat neuvoja SodaStream-laitteiden käyttöön.

Lue lisää

Pullot

Täältä saat neuvoja SodaStream-juomapullojen käyttöön.

Lue lisää

Juomatiivisteet

Täältä saat neuvoja SodaStream-juomatiivisteiden käyttöön.

Lue lisää

Hiilidioksidisylinterit

Täältä saat neuvoja SodaStream-hiilidioksidisylintereiden käyttöön.

Lue lisää

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tähän olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen.

  • SodaStream-pullo on suunniteltu kestämään korkeaa painetta, jolle se on alttiina hiilihappoa lisättäessä. Muovi on elävä materiaali, joka kovettuu ajan myötä. Kun muovista tulee liian kovaa, se ei enää pysty laajenemaan hiilihappoa lisättäessä. Siksi SodaStream-pullollasi on viimeinen käyttöpäivä. Sitä ei saa käyttää SodaStream-laitteessa tämän päivämäärän jälkeen turvallisuussyistä. Ellei SodaStream-pulloon ole selkeästi merkitty, että se kestää konepesun, PULLOA EI SAA PESTÄ ASTIANPESUKONEESSA EIKÄ SITÄ SAA ALTISTAA YLI 50 °C:n (120 °F) LÄMPÖTILALLE. Jos haluat konepesun kestävän pullon, suosittelemme sinua hankkimaan SodaStream DWS -pullon.
  • Suosittelemme alkuperäisen SodaStream-hiilidioksidisylinterin käyttämistä SodaStream-laitteessa monestakin syystä. Jokainen SodaStream-hiilidioksidisylinteri on läpäissyt kolminkertaisen laadunvalvonnan. Laadunvalvontaan kuuluu hygieeninen puhdistus ja pullon täyttö laadukkaalla hiilidioksidilla. Pulloon laitetaan lopuksi myös turvasinetti, joka takaa, että se on SodaStreamin täyttämä ja tarkistama. SodaStream-hiilidioksidisylinterit on suunniteltu erityisesti SodaStream-laitteeseen. Otathan siksi huomioon, että SodaStream-takuu ei kata muun kuin SodaStream-hiilidioksidisylinterin käytöstä aiheutuneet vahingot.
  • Hiilidioksidisylinterin vaihtamistarpeen voi selvittää monella tavalla. 1. Kun painat laitteen hiilihapotuspainiketta, veteen ei muodostu kuplia. 2. Vaikka toistat painalluksen useita kertoja, veteen ei tule kuplia. 3. Kuulet pihinää yrittäessäsi lisätä juomaan hiilihappoa. Suosittelemme, että pidät aina varalla ylimääräistä hiilidioksidisylinteriä, jotta voit vaihtaa tyhjän sylinterin saman tien uuteen. Kun haluat vaihtaa tyhjän SodaStream-hiilidioksidisylinterin täyteen, löydät jälleenmyyjäverkostomme sivun ylälaidasta kohdasta “Etsi jälleenmyyjä”.
  • SodaStream-laitetta käyttäessäsi voit määrittää haluamasi hiilihappotason. Jos laitteesi ei ole sähkökäyttöinen, voit määrittää hiilihappotason painallusten määrän ja pituuden avulla. Tee aina lyhyitä 1–2 sekunnin painalluksia. Yksi painallus tuottaa matalan tason ja kaksi keskitason. Neljä painallusta tuottaa enimmäistason. Voit myös kokeilla eri vaihtoehtoja ja valita siten itsellesi sopivan tason.
  • Et voi. Hiilihappoa voi lisätä vain veteen. Muu käyttö voi vaurioittaa laitetta ja aiheuttaa sotkua. Otathan myös huomioon, että takuu raukeaa, jos lisäät hiilihappoa SodaStream-laitteellasi muuhun kuin veteen.
  • Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska hiilihapon kulutus riippuu valitsemastasi hiilihappotasosta. Keskimäärin hiilidioksidisylinteri riittää 60 litraan kevyesti poreilevaa kuplavettä. Jos lisäät enemmän tai vähemmän kuplia, hiilidioksidia riittää lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä jollakin alla olevista tavoista.

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook