Meistä

MAAILMAN JOHTAVA KUPLAVESI VALMISTAJA

SodaStream on hiilihapotuslaitteiden johtava valmistaja ja jakelija maailmassa.
Yritys toimii 45 maassa, ja tuotteita on saatavilla yli 70 000 myymälässä viidellä mantereella. SodaStream mahdollistaa tavallisen hanaveden muuttamisen muutamassa sekunnissa kuplavedeksi, johon voi lisätä myös makua.

SodaStream auttaa kuluttajia juomaan päivittäin riittävästi vettä tekemällä tavallisesta hanavedestä hauskempaa ja miellyttävämpää juomaa.

SodaStream-hiilihapotuslaitteet ovat erilainen ja innovatiivinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat vähentää pullotettujen tai tölkkeihin pakattujen juomien kulutusta. Hiilihapotuslaitteet edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Ne ovat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita, ja niillä valmistetut juomat ovat ratkaisu moniin yksilöllisiin tarpeisiin.

NÄKEMYKSEMME
Me SodaStreamillä uskomme, että yrityksillä tulee olla ratkaiseva rooli muutoksen luomisessa ja työmme kantaa tuotteitamme kauemmaksi. Siksi SodaStream on työnantaja, joka tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet ja edistää monimuotoisuutta yhdistämällä ihmisiä eri yhteiskuntaluokista sekä etnisistäja uskonnollisistataustoista. Työympäristömme on monipuolinen, ja beduiinit, palestiinalaiset ja israelilaiset työskentelevät kaikki rinta rinnan tärkeimmässä tuotantolaitoksessamme Etelä-Israelissa.

Tuoretta kuplivaa vettä

Älä kanna raskaita pulloja

Hyväksi planeetalle

Planeettamme tarvitsee vähemmän jätettä ja enemmän hyvyyttä

Planeettamme tarvitsee vähemmän jätettä ja enemmän hyvyyttä