Juomatiivisteiden käyttö

Löydät alta vastauksia SodaStream-juomatiivisteiden käyttöä koskeviin kysymyksiisi.

OHJEITA TIIVISTEIDEN KÄYTÖSTÄ

 • Päätät itse, kuinka paljon tiivistettä haluat lisätä. Yleensä juomatiivistettä kuluu korkillinen täyttä SodaStream-pulloa kohden, mutta voit säätää makua mielesi mukaan. Kannattaa ensin kokeilla puolikkaalla korkillisella ja lisätä tarvittaessa tiivistettä oman maun mukaan.
 • Maun lisääminen kuplaveteen on hyvin helppoa. Lisää ensin hiilihappoa pullossa olevaan kylmään veteen. Pidä sitten pulloa 45 asteen kulmassa ja lisää suosikkimakuasi. Laita pulloon korkki ja käännä pulloa varovaisesti 1–2 kertaa. Sitten voitkin nauttia itse tehdyn virvoitusjuoman mausta.
 • SodaStream Fruit Drops antaa kuplavedellesi kevyen ja juuri sopivan herkullisen maun. Valmista kuplavettä tavalliseen tapaan ja lisää sitten muutama pisara Fruit Drops -juomatiivistettä. Kierrä korkki paikalleen ja käännä pulloa rauhallisesti 1–2 kertaa. Maista vettä ja lisää Fruit Drops -tiivistettä tarvittaessa mielesi mukaan.
 • Et voi. Älä tee niin, sillä se vahingoittaa SodaStream-laitettasi ja saa takuun raukeamaan. Se on myös vaarallista, sillä laite voi räjähtää. Maun lisääminen ennen hiilihappoa aiheuttaa myös veden kuohumisen yli. Lisää hiilihappo aina ensin veteen ja valitsemasi maku vasta sen jälkeen.

AINESOSAT

 • Jotkut juomatiivisteistämme ovat gluteenittomia. Lue ainesosaluettelo pullon takaosasta varmistaaksesi, ettei se sisällä gluteenia.
 • Kyllä, olemme ylpeitä voidessamme tarjota vegaanisen vaihtoehdon. Fruit Drops -juomatiivisteemme ovat täysin luonnollisia, makeutusaineettomia ja 100 % vegaanisia.
 • Joihinkin niistä on lisätty makeutusaineita ja joihinkin ei. Lue aina ainesosaluettelo pullon takaosasta ennen juomatiivisteen ostamista, niin näet, sisältääkö se makeutusaineita vai onko se makeutettu luontaisesti.
 • Tuomme toisinaan markkinoille uusia makuja. Jos haluat tietää niiden julkaisemisajankohdan ensimmäisten joukossa, suosittelemme uutiskirjeemme tilaamista. Teet sen helposti verkkosivustollamme. Uusia makuja odotellessasi voit myös aina luoda omia sekoituksiasi eri SodaStream-mauista tai kokeilla lisätä niihin tuoreita hedelmiä.
 • Käytämme erilaisia makeutusaineita, kuten stevioliglykosideja, sukraloosia ja asesulfaami K:ta. Nämä makeutusaineet ovat paikallisten ja alueellisten viranomaisten hyväksymiä, ja ne ovat olleet käytössä jo vuosia. Jos ruokavaliosi on rajoittunut diabeteksen tai jonkin muun syyn vuoksi, suosittelemme, että luet pakkausselosteet huolellisesti ja noudatat lääkärin suosituksia. Huomaa, että kaikki vaihtoehdot, joissa ei ole tekstiä “sokeriton/Sugar Free”, saattavat sisältää sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, stevioliglykosideja tai hedelmäsokeria.

MUITA KYSYMYKSIÄ

 • Ennen avaamista juomatiivisteitä on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen niitä säilytetään jääkaapissa. Saat lisätietoja pullon takaosasta.
 • Viimeinen käyttöpäivä on aina merkitty SodaStream-juomatiivistepullon korkkiin tai pohjaan.
 • Kyllä, useimmiten se on mahdollista. Jos juomatiiviste on ollut kauan paikoillaan, suosittelemme, että ravistat sitä kevyesti ennen sen lisäämistä kuplaveteen.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä jollakin alla olevista tavoista.

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook