Pullojen käyttö

Alta löydät vastauksia SodaStream-pullojen käyttöä koskeviin kysymyksiisi.

Tästä taulukosta löydät SodaStream-laitteesi ja siihen sopivat juomapullot.

OHJEITA PULLOJEN KÄYTÖSTÄ

  • Pullojamme ei saa käyttää SodaStream-laitteissa viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Pullomme on suunniteltu kestämään korkeaa painetta, jolle se on alttiina hiilihappoa lisättäessä. Muovi on elävä materiaali, joka kovettuu ajan myötä. Kun muovista tulee liian kovaa, se ei enää pysty laajenemaan hiilihappoa lisättäessä. Pulloja ei saa käyttää SodaStream-laitteessa niihin merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen turvallisuussyistä. Voit kuitenkin käyttää pulloa juomien tavanomaiseen säilyttämiseen viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
  • Jos SodaStream-pullosi ei ole käytössä, säilytä sitä kuivassa ja pimeässä paikassa, jonka lämpötila on 1–40 °C. Pulloa ei saa laittaa pakastimeen vedellä täytettynä eikä tyhjänä, jos käytät sitä vielä SodaStream-laitteessa.
  • Kyllä, kaikki pullot ovat 100 % BPA-vapaita. Emme käytä myöskään ftalaatteja tai PCB:tä.
  • Ehdottomasti! Voit käyttää pulloa SodaStream-laitteessa viimeiseen käyttöpäivään asti. Sen jälkeen voit käyttää pulloa tavanomaiseen säilyttämiseen tai toimittaa sen muovinkeräykseen.
  • Ei hätää! Voit ostaa uuden korkin useimmilta jälleenmyyjiltämme. Valitse ”Etsi jälleenmyyjä” ja käytä sivun yläosan interaktiivista karttaa löytääksesi lähimmän jälleenmyyjäsi.
  • Kyllä, useimmissa tapauksissa se on mahdollista. Huomaa kuitenkin, ettei se sovi Crystal- ja Penguin-laitteisiin. Huomaa myös, että Spirit One Touch- ja Power-laitteissa hiilihappoa ei saa lisätä suurinta määrää (kolmea pisaraa) 0,5 litran pulloon.
  • Voit puhdistaa SodaStream-pullot lämpimällä (enintään 50 °C) vedellä ja miedolla pesuaineella. Ota myös huomioon, että suoraan hanasta laskettu lämmin vesi voi usein olla yli 50-asteista. Anna pullojen kuivua ilmavassa paikassa. Pulloja ei voi pestä astianpesukoneessa, sillä ne altistuvat muovin koostumusta muuttaville lämpötiloille, mikä johtaa siihen, etteivät ne enää kestä painetta hiilihapotuksen aikana. Voit myös valita SodaStream DWS -pullon (Dishwasher Safe), jonka voi pestä astianpesukoneessa.
  • Turvallisuussyistä voit käyttää vain laitteeseesi sopivia alkuperäisiä SodaStream-pulloja. Muiden kuin alkuperäisten SodaStream-pullojen tai -hiilidioksidisylinterien aiheuttamat tai niiden käyttöön liittyvät vahingot eivät kuulu takuun piiriin. SodaStream ei ole vastuussa muiden yritysten valmistamien tuotteiden aiheuttamista vahingoista.

Ota yhteyttä

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä jollakin alla olevista tavoista.

Soita meille

Aukioloajat

ma-pe 8-15
09 77 400 100

Kirjoita meille

Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme 2–3 työpäivän kuluessa

info@sodastream.fi

Facebook

Saat uutisia ja voit osallistua kilpailuihin

Facebook